"ГСИ – БАЛКАНИ" ЕООД
НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТА

"ГСИ – БАЛКАНИ" ЕООД е компания, специализирана в извършване на строително – монтажни работи, изграждане на промишлени обекти и други комплексни строителства. Монтаж на контролно – измервателни прибори и автоматизирани системи за управление, на всички видове системи за електрозахранване с ниско и високо напрежение, реконструкция на подстанции, монтаж на ел. обогрев на тръбопроводи и КиПиА оборудване и др.

Осъществява дейности по техническа експлоатация електрически уредби и електрооборудване на съоръженията в “ЛУКойл Нефтохим Бургас” АД.

Със своите знания и иновативни идеи нашите служители активно помагат за изграждане на едно ново бъдеще, основано на общи ценности.
"ГСИ – БАЛКАНИ" ЕООД е сред лидерите в своята област.

Важен за нас е фактът, че не само клиентите ни, но и нашите служители имат полза от успехите и бизнес потенциала на компанията, която им предлага разнообразни и предизвикателни проекти, примамливо възнаграждение, включващо допълнителни придобивки, както и широки възможности за професионално и лично развитие.
Като модерен работодател наша основна грижа е да осигурим служителите ни да могат да постигнат баланс между развитието на кариерата си и планирането на личния си живот.

Да бъдете част от екипа на "ГСИ – БАЛКАНИ" ЕООД е отлично начало за вашата успешна реализация в бъдеще!

Обяви за работа

"ГСИ - БАЛКАНИ" ЕООД търси да назначи Електромонтьори.
Работата е по сервизен договор с "Лукойл Нефтохим Бургас" АД.
Участва в цялостната производствена дейност на електрослужбата - техническото и оперативно обслужване и ремонта на...

Прочети повече